Vrem să facem parte din povestea ta

Dacă vrei să aduci produsele Kokowa pe rafturile magazinului tău, ai nevoie de cadouri delicioase pentru compania ta sau evenimente corporate mai speciale, organizezi o degustare pentru prietenii sau colegii tăi,  și dacă, în același timp, îți place ciocolata, află mai jos cum putem să colaborăm. 

Reselling

Produsele noastre pe rafturile tale

Ne plac oamenii și ne plac parteneriatele. Așa putem crește și dezvolta împreună o comunitate de business responsabil și educat. Dacă ne-ai remarcat și ai vrea să ai produsele Kokowa la tine în magazin, contactează-ne numaidecât și haide să facem lucrurile să se întâmple. 

CADOURI

Cadouri bune de te lingi pe degete

E greu să găsești un cadou bun. Dar cu Kokowa poți împăca o mulțime de gusturi indiferent de ocazie. Fie că este un eveniment corporate, o nuntă, Crăciunul, Dragobetele sau, pur și simplu, vineri, avem cadouri gustoase pentru orice moment.

Dacă vrei să-ți suprinzi colegii, partenerii sau prietenii cu ceva aparte, facem cadouri personalizate. Scrie-ne, spune-ne ce-ți dorești și noi îți vom crea cadouri pe placul tău.  

Degustări Kokowa

Organizează o degustare sau un eveniment corporate de cacao

Ce poate fi mai delicios decât o degustare de cacao? Ai ghicit, o degustare Kokowa!

Dacă vrei să organizezi ceva mai special pentru o seară cu o prietenii, sau pentru un eveniment la compania ta, un teambuilding, o conferință, o zi de naștere, un retreat de yoga sau orice alt eveniment îți trece prin minte, cheamă-ne și vom veni. 

Aducem cu noi o selecție vastă de produse Kokowa, pe care le servim în combinații interesante ce, promitem, îți vor lăsa gura apă. În plus, îți spunem tot ce vrei să știi despre ingrediente, rețete, metode de preparare și servire.

Vrem să-ți oferim o experiență culinară care să-ți deschidă apetitul pentru universul fascinant al boabelor de cacao. 

CU CINE COLABOREZ

Ce spun cei cu care colaborez?