Misiune și valori de cacao

Cine suntem și ce facem?

Kokowa reprezintă produse făcute doar din ingrediente cinstite, pure și 100% naturale, așa cum mama natură ni le-a dat. Creăm rețete proprii cu boabe de cacao organice și le pregătim cu atenție și responsabilitate, motiv pentru care colaborăm doar cu fermele sustenabile din America de Sud și Asia.

Abordarea noastră de la bob la tabletă | de la bob la borcan | de la bob la pahar  asigură în fiecare etapă a procesului de fabricare o execuție meticuloasă, plină de gust și calitate desăvârșită. 

Prioritizăm sustenabilitatea și responsabilitatea socială în practicile noastre. Kokowa a fost fondată în 2021, ghidată de o pasiune pentru ciocolată și dorința de a crea produse naturale pe bază de cacao. Ciocolatele noastre oferă experiențe senzoriale, energie și sănătate pentru toate vârstele.

Ambalajul sustenabil reflectă angajamentul nostru față de mediul înconjurător, cu accent pe reciclare și materiale ecologice. 

 

MISIUNE

Ne-am propus un lucru simplu, dar cu impact mare: să creem produse care fac bine pe toate planurile. Deoarece credem în bunăstare deplină, tot ceea ce facem este sănătos, gustos și cu un impact cât mai mic asupra planetei. 

Misiunea noastră este să oferim bunătate trupurilor, încântare gusturilor și recunoștință lumii în care trăim, ajutând fermierii de cacao să fie plătiți corect pentru munca lor.

VIZIUNE

Viziunea noastră este să arătăm că putem fi mai conștienți de alegerile alimentare și consuma produse într-un mod mai responsabil. 

Putem mânca mai puțin, mai bine, și cu mai multă grijă față de mediu. Atunci când alegem cu mai multă atenție ce și cât oferim corpului nostru, îi oferim hrana necesară pentru a fi energic și armonios.

VALORI

Pasiune

Pentru ceea ce facem. Ne dorim ca toată lumea să-și găsească activitatea ce le mișcă sufletul și să se exprime, să fie îndrăzneți și creativi.

Responsabilitate

Pentru oameni și planetă. Suntem conștienți de ce se întâmplă în jurul nostru și luăm decizii care să inspire o lume în care să trăim fain.

Bunătate

Pentru că ne pasă. De la felul în care relaționăm până la a găsi cele mai bune ingrediente, căutăm bunătatatea pe toate planurile.

Autenticitate

Pentru că suntem reali. Suntem onești, deschiși și credem în tot ceea ce spunem. Știm că doar prin sinceritate față de noi și de ceilalți, putem evolua.

 

La noi, sustenabilitatea și protejarea mediului sunt la inima a tot ceea ce facem. Suntem hotărâți să ne asigurăm că afacerea noastră funcționează în armonie cu natura, păstrând și protejând mediul pentru generațiile viitoare.

Încă de la începutul procesului nostru de fabricare a ciocolatei, acordăm prioritate durabilității. Procurăm boabele de cacao de la ferme organice și de la ferme care practică comerțul echitabil, lucrând îndeaproape cu fermierii care adoptă practici agricole sustenabile. Prin sprijinirea acestor fermieri, nu doar promovăm mijloacele lor de trai, ci contribuim și la conservarea biodiversității și la protejarea ecosistemelor fragile.

În unitatea noastră de producție, am implementat măsuri de minimizare a impactului nostru asupra mediului. Practicile noastre de gestionare a deșeurilor sunt cuprinzătoare, concentrându-se pe reciclare, compostare și reducerea generării de deșeuri în cadrul operațiunilor noastre.

Suntem, de asemenea, dedicați reducerii deșeurilor de ambalaje. Angajamentul nostru față de sustenabilitate se extinde la materialele noastre de ambalare, care sunt atent selecționate pentru a fi prietenoase cu mediul și reciclabile. Ne străduim să minimizăm plasticul de unică folosință și să optăm pentru alternative biodegradabile sau compostabile ori de câte ori este posibil, asigurându-ne că ciocolatele noastre nu sunt doar o delicatesă de gustat, ci și o alegere responsabilă pentru planetă.

Dedicarea noastră față de sustenabilitate merge mână în mână cu căutarea excelenței în producția de ciocolată. Credem că adevărata răsfățare nu ar trebui să vină în detrimentul mediului, ci mai degrabă să fie o celebrare a relației armonioase dintre oameni și natură.

Abonează-te la newsletterul meu și primește 15% REDUCERE pentru o comandă

Adresa de e-mail va fi folosită conform Politicii de confidențialitate.

Coș
Autentificare

Nu ai un cont încă?

Facebook Instagram WhatsApp WhatsApp
Începe să tastezi pentru a vedea produsele pe care le cauți.
Magazin
0 items Coș
Contul meu

Înscrie-te aici și obține
10% REDUCERE
la prima comandă

+ oferte exclusive și fii primul care află despre cele mai noi produse ale noastre!