Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate si a termenilor si conditiilor de mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de folosire prezentate in aceasta pagina, înainte de a folosi orice materiale, informatii, produse sau servicii prin intermediul www.kokowa.ro. Accesand www.kokowa.ro , va angajati sa acceptati, fara limitare sau calificare, toti acesti termeni si conditii de utilizare. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii va rugam sa parasiti site-ul www.kokowa.ro. Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de site, sau a continutului site-ului, în orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate în continuare, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord.

DATELE DE INDENTIFICARE ALE DETINATORULUI SITEULUI

Detinatorul domeniului www.kokowa.ro  si al continutului website-ului www.kokowa.ro (in continuare, “site-ul”) este:

KOKOWA CHOCOLATE S.R.L.
Sediul social: Str. Csaszar Balint 1 B

CUI: RO 45033857
Nr inreg. ONRC:J14/383/2021
Telefon:0729788119
Email: hello@kokowa.ro

DREPTUL DE AUTOR ASUPRA INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE

Intregul continut al site-ului www.kokowa.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Companiei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale va rugam contactati-ne la adresa office@www.kokowa.ro.

Acest Site, inclusiv fiecare dintre modulele sale, este proprietatea inregistrata a KOKOWA CHOCOLATE S.R.L.. Acest site si continutul prezentat in acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea lui KOKOWA CHOCOLATE S.R.L.. Folosirea neautorizata a acestui site si / sau a materialelor continute in acest site poate incalca legea copyrightului, a marcilor comerciale, legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Dumneavoastra trebuie sa retineti orice note privind copyrightul si marcile comerciale, inclusiv orice alte note privind proprietatea, continute in materiale. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau în orice alta retea computerizata este interzisa.

Cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea lui KOKOWA CHOCOLATE S.R.L. si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior.

DEFINITII:

Site-ul www.kokowa.ro este proprietatea KOKOWA CHOCOLATE S.R.L. si intreg continutul site-ului este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor.

Prin folosirea/utilizarea site-ului www.kokowa.ro , sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

KOKOWA CHOCOLATE S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile, fara nicio notificare, ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile în acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va însemna ca acceptati aceste modificari.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Produsele din online shop sunt comercializate in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (ex: lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de afisare etc). In aceste cazuri, KOKOWA CHOCOLATE S.R.L. va anunta clientul despre problemele aparute in cel mai scurt timp posibil, iar plata efectuata va fi restituita integral in termen de maxim 5 zile lucratoare.

Termenul de valabilitate al produselor alimentare de cofetarie de la KOKOWA CHOCOLATE S.R.L. este scris pe ambalajul produselor.

Produsele KOKOWA CHOCOLATE S.R.L. sunt preparate respectand toate conditiile igienico – sanitare impuse de lege.

Produsele KOKOWA CHOCOLATE S.R.L. pot contine ingrediente sau urme de ingrediente cu efect alergogen: gluten, oua si derivate, lapte si produse derivate, arahide si produse derivate, fructe cu coaja lemnoasa, crereale care contin grau si produse derivate. Datorita procesului de productie, nu putem exclude prezenta alergenilor in niciunul dintre produsele noastre.

PLASAREA SI ACCEPTAREA COMENZII

Comenzile se plaseaza exclusiv prin intermediul online-shop. Puteti selecta doua modalitati de intrare in posesie a comenzii, fie prin livrare, fie prin ridicarea acesteia din punctul de lucru KOKOWA CHOCOLATE S.R.L. aflat pe str. Borviz nr. 50, Sfantu Gheorghe, jud. Covasna.

Prin plasarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor termeni si conditii.

MODALITATI DE PLATA

Plata se face exclusiv online cu cardul bancar, fie ca optati pentru optiunea de livrare, fie ca optati pentru a ridica din cakeshop-urile noastre comanda. Platforma prin care se realizeaza plata este mobilpay.ro

PROCESAREA COMENZII

Timpul minim de procesare al comenzii este de 24 de ore.

LIVRAREA SI RECEPTIA PRODUSELOR

Livrarile se realizeaza prin curier rapid.

Livrarea costa 15 lei pentru comenzi sub 150 lei si gratuit daca valoarea comenzii dvs depaseste 150 lei. Pentru comenzile cu valoare sub 50 lei, va invitam sa plasati comanda cu ridicare in oricare dintre cakeshop-urile KOKOWA CHOCOLATE S.R.L..

Livrarile se realizeaza in termen de 2-5 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii.

Ridicarea personala din punctul de lucru KOKOWA CHOCOLATE S.R.L. aflat pe str. Borviz nr. 50, Sfantu Gheorghe, jud. Covasna. a produselor comandate online este gratuita, indiferent de suma comenzii. Nu se percepe nicio taxa de procesare in acest caz.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare, produsele alimentare achizitionate  NU pot fi returnate sau inlocuite.