Ingrediente: Boabe de cacao organice Single Origin Nicaragua, zahăr din flori de cocos organic, unt de cacao organic
Ce este
La ciocolata bean to bar, primul ingredient este bobul de cacao, atent ales si prelucrat, ca tu să te bucuri singur sau cu cei dragi de o ciocolată specială, pentru cei mici sau mari. Boabele de cacao provin din ferme sustenabile și ecologice, iar fermierii sunt plătiți corect pentru munca lor.
Pe lângă laptele praf, am ales zahărul din flori de cocos care are un indice glicemic scăzut, asa că de acum poți degusta de acum o ciocolată adevărată fără remuscări și fără vină.
Tip boabe de cacao
Trinitario
Timp măcinare boabe
48-50h
Note de degustare
fructe galbene, pepene galben, cidru de mere și subton savuros
Cum se consumă
A se lăsa să se topească în gură timp îndelungat. Ciocolata nu se mestecă, se savurează, exact ca un vin bun.
Cum te ajută
Deoarece sunt mai puțini pași implicați în fabricarea ciocolatei bean to bar decât ciocolatele produse în masă, produsul finit conține mai puțini aditivi și ingrediente mai bune, mai alese. Oamenii (ca și noi) se bucură de dulciuri, dar nu doresc ingrediente inutile, cum ar fi emulgatori sau arome artificiale care pot fi găsite în ciocolata făcută din fabrică.
Să nu mai pomenim de zahăr, care este aproape ingredientul principal în majoritatea ciocolatelor industriale, iar boabele de cacao sunt de o calitate inferioară.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.