Ciocolata calda de specialitate KOKOWA este realizată artizanal în inima Transilvaniei. Folosim doar cele mai bune boabe de cacao organice, etice și sustenabile, și zahăr din flori de cocos pentru a crea o experiență unică și autentică.
Fiecare ciocolată este turnată manual în forme și pregătită cu grijă în loturi mici, folosind doar ingrediente pure și naturale. Fiecare pas în procesul nostru este o dovadă a angajamentului nostru pentru calitate și onestitate.
Dropsurile noastre de ciocolată sunt perfecte atât pentru a prepara cele mai savuroase băuturi calde, cât și pentru a le folosi în rețetele preferate de deserturi sau pur și simplu pentru a fi savurate ca atare.
Cum se prepară
- Apă fierbinte (temperatură de 80 grade) – 30ml
- Dropsuri de ciocolată Kokowa – 30g
- Lapte (orice fel de lapte) – 120/150ml
Ciocolata se amestecă bine în apa fierbinte cu un tel și se adaugă peste laptele frotat (recomandat un lapte barista, 3.5% grăsime sau un lapte vegetal)
Ingrediente: boabe de cacao organice (70%), zahăr din floare de cocos organic, unt de cacao organic
*produs într-un spațiu în care se procesează și oleaginoase
Recenzii
Nu există recenzii până acum.